Over Ons

TEAM 

Samen met de uitvoerders op de werf maken zij PORTUS tot wat het vandaag is, een betrouwbare en sterke partner om op te bouwen:

Thomas van Sanden

Managing Director & Owner

thomas@portusbvba.be

Nicky Van Oostveldt

Junior Project Manager 

Nicky@portusbvba.be

Daniela Monterlsi

Administration & Accounting

daniela@portusbvba.be

Liesbet Pouls

Senior Project Manager & Owner 

liesbet@portusbvba.be

Andy Pairoux

Logistics Manager

andy@portus-cs.be

Peter Van Asselbergh

Senior Project Manager

peter@portusbvba.be

Koen Westhovens

Warehouse & Logistics

koen@portusbvba.be

GESCHIEDENIS 


PORTUS is een jong bedrijf met veel ervaring.

PORTUS werd in 2014 opgericht. De doelstelling was initieel om een business-to-business aannemer te worden en te specialiseren in het ondersteunen van grotere bouwbedrijven die te weinig interne capaciteit voor voorhanden hebben in het geval van te grote of een te groot aantal projecten.


Al snel klopten er echter meer en meer partijen rechtstreeks bij ons aan. Patrimoniumbeheerders, ontwikkelaars, architecten, retailketens met een grote bouwbehoefte... Omdat de filosofie van PORTUS altijd geweest is om klanten maximaal en zo flexibel mogelijk te ondersteunen in het bereiken van hun organisatorische doelstellingen, is de klantenbasis zeer snel verbreed. Binnen de 5 jaar na haar oprichting kan PORTUS reeds bogen op een jaaromzet van circa 10mio EUR en heeft ze een diverse portefeuille van terugkerende, sterke klanten opgebouwd.


Door de zeer snelle transformatie van het bedrijf van start-up naar volwaardige aannemer verschoven de interne behoeften en uitdagingen. Hierdoor besloot één van de twee oorspronkelijke oprichters begin 2019 om zijn eigen weg te gaan. Thomas, die mee aan de wieg van Portus stond, nam samen met Liesbet Pouls de vrijgekomen aandelen over. De leiding van het bedrijf zit sindsdien voor 100% bij het koppel.


De ambitie is om de komende jaren de groei te consolideren en volop in te zetten op een verdere professionalisering van de activiteiten, zodat PORTUS een steeds waardevollere partner wordt voor al haar klanten.

Vennestraat 30, 3294 Molenstede-Diest  |  BTW BE 0555.660.540

PORTUS is een erkend aannemer. Erk.nr. 37.145